bakkedal_logo

Vil du være
Danmarksmester
i Bagt Kartoffel-

DM i
Bagt Kartoffel

Banner_Logo_Overlay_DMKartoffel_2023
Banner_Top_Hojre_DMKartoffel_2023
Banner_Logo_Overlay_DMKartoffel_2023

Vil du være Danmarksmester
i Bagt Kartoffel?

Konkurrencebetingelser:

DM i Bagt Kartoffel 2023 –  betingelser for eventdeltagelse

Lørdag den 1. juli afholdes DM i Bagt Kartoffel i Klitmøller, Thy. 

Eventet afholdes af Bakkedal på adressen: 

Le Garage, Ørhagevej 146

7700 Thisted

Hvordan deltager jeg i DM i Bagt Kartoffel? 

Du deltager ved at tilmelde dig på bakkdal.info og møde op på adressen ovenfor den 1. Juli kl. 13.00 

Møder man ikke op til tiden, vil det ikke være muligt at deltage.

Ved deltagelse og fremmøde til eventet accepterer man at indgå i billede- og filmmateriale fra dagen, som efterfølgende bruges i Bakkedals markedsføring. 

Hvis du vinder

Vinderne (1., 2. og 3. plads) bliver kåret på dagen. Efterfølgende bliver de også annonceret i opslag på Instagram og Facebook samt indgår i en pressemeddelelse. Der vil på dagen skulle tages billeder af vinderne, som kan bruges i markedsføringsmateriale. 

 

Hvad vinder jeg

Der udloddes en 1., 2. og 3. præmie på dagen.
1. Præmie
10.000 kr.
Ét års forbrug af Bakkedal 
En grøntsagkasse fra ThyKassen

2.Præmie
2.000 kr. 
Ét års forbrug af Bakkedal 
En grøntsagkasse fra ThyKassen

3. Præmie
1.000 kr.
Ét års forbrug af Bakkedal  
En grøntsagkasse fra ThyKassen

Fælles for alle præmier er, at de er skattefri og ikke kan ombyttes til kontanter eller andre varer.

Persondata

For at deltage i konkurrencen skal du oplyse Dragsbæk om dit navn og emailadresse. Sådanne personoplysninger vil blive indsamlet, behandlet og opbevaret af Dragsbæk med det formål at gennemføre og administrere konkurrencen. Dragsbæk A/S er dataansvarlig for personoplysningerne. 

Vi anvender de oplysninger vi indsamler til at få en ide om, hvem og hvor mange, der vil deltage i DM i Bagt Kartoffel samt til at sende praktisk info omkring event ud til deltagerne. 

Hvis du har markeret boksen med, at du gerne vil modtage nyhedsbreve fra os fremover, gemmer vi dine oplysninger. Ellers sletter vi dine oplysninger så snart konkurrencen er gennemført. 

Hvis du vinder Konkurrencen, behandler vi kun dine personoplysninger i den tid der er nødvendig for at sikre, at du modtager din præmie, eller i overensstemmelse med, hvor længe vi skal opbevare oplysningerne af juridiske årsager (som fx skattelovgivning, regnskabslovgivning, mv.). Derefter slettes de. 

Dragsbæk anvender gældende databeskyttelseslove ved behandling af personoplysninger. I overensstemmelse med gældende lovgivning har du ret til at anmode om detaljer om de oplysninger, vi indsamler om dig, og til at anmode os om at rette unøjagtigheder i disse oplysninger, til at gøre indsigelse mod eller anmode om begrænsning af behandlingen og til at anmode om adgang til eller sletning eller portabilitet af dine oplysninger. 

For at fremsætte en anmodning eller en forespørgsel vedrørende dine rettigheder, eller hvis du har spørgsmål i forbindelse med, hvordan Dragsbæk behandler dine personoplysninger, bedes du kontakte dragsbæk på dragsbaek@dragsbaek.dk. Ved at tilmelde dig konkurrencen accepterer du at være bundet af disse vilkår og betingelser og anerkender behandlingen og opbevaringen af dine personoplysninger som beskrevet i fortrolighedserklæringen.

Generelle betingelser

Kun personer bosat i Danmark kan deltage i konkurrencen.

Dragsbæk forbeholder sig ret til at offentliggøre vindernes navn i udsendelse af en pressemeddelelse, Bakkedals nyhedsbrev samt på bakkedal.info og på Bakkedals Facebook- og Instagramside. Ved tilmelding til og deltagelse i DM i Bagt Kartoffel  accepteres denne offentliggørelse.

Præmier udleveres ikke til personer under 18 år, før Dragsbæk modtager samtykke fra vinderens forældre eller værge. Ansatte i Dragsbæk samt medlemmer af deres husstande må ikke deltage i konkurrencen.

Konkurrencen udbydes af Dragsbæk A/S, Simons Bakke 46, 7700 Thisted.

Dragsbæk påtager sig intet ansvar ved trykfejl eller andre fejl ifm. konkurrencen. Dragsbæk forbeholder sig ret til uden varsel at ændre i konkurrencebetingelserne.

Hvis du har spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os på dragsbaek@dragsbaek.dk.

Kontakt Os

Dragsbæk A/S

Simons Bakke 46
7700 Thisted

Tlf. 9792 2744

icon mail    facebook