bakkedal_logo

Vil du være
Danmarksmester
i Bagt Kartoffel-

DM i
Bagt Kartoffel

Banner_Logo_Overlay_DMKartoffel_2023
christmas

Bakkedal's
Adventskalender 2023

Konkurrencebetingelser:

Generelle vilkår og deltagelse i Bakkedal’s Adventskalender 2023


Sådan deltager du

Du kan deltage på vores Facebookside hver søndag i december 2023, hvor du skal give dit bud på, hvad dagens vinterscene skal hedde – så er du med i lodtrækningen om en præmie. 

Det er gratis at deltage og du kan deltage i konkurrencen lige så mange gange, som du har lyst. Det giver dig blot flere lod i puljen.  

Forsøg på snyd og brug af falsk navn medfører udelukkelse fra konkurrencen.


Udtrækning af vindere

Vi trækker vinderne den efterfølgende hverdag (senest 24 timer efter konkurrencen er slut). Vinderne får direkte besked som privatbesked på Facebook.


Præmier på højkant

1. advent:

  • 6 gavekort á 500 kr. til Salling Group (Netto, Bilka og Føtex – kan ikke benyttes på bilka.dk og føtex.dk) samt 6 Bakkedal plakater, som julenissen vælger.


2. advent:

  • 6 gavekort á 500 kr. til Salling Group (Netto, Bilka og Føtex – kan ikke benyttes på bilka.dk og føtex.dk) samt 6 Bakkedal plakater, som julenissen vælger.


3. advent:

  • 6 gavekort á 500 kr. til Salling Group (Netto, Bilka og Føtex – kan ikke benyttes på bilka.dk og føtex.dk) samt 6 Bakkedal plakater, som julenissen vælger.


4. advent:

  • 6 gavekort á 500 kr. til Salling Group (Netto, Bilka og Føtex – kan ikke benyttes på bilka.dk og føtex.dk), 6 Bakkedal plakater, som julenissen vælger og 6 Bakkedal opskriftsbøger.


Fælles for alle præmier er, at de er skattefri og ikke kan ombyttes til kontanter eller andre varer.


Persondata

Hvis du vinder konkurrencen, behandler vi kun dine personoplysninger i den tid der er nødvendig for at sikre, at du modtager din præmie, eller i overensstemmelse med, hvor længe vi skal opbevare oplysningerne af juridiske årsager (som fx skattelovgivning, regnskabslovgivning, mv.). Derefter slettes de. 

Dragsbæk anvender gældende databeskyttelseslove ved behandling af personoplysninger. I overensstemmelse med gældende lovgivning har du ret til at anmode om detaljer om de oplysninger, vi indsamler om dig, og til at anmode os om at rette unøjagtigheder i disse oplysninger, til at gøre indsigelse mod eller anmode om begrænsning af behandlingen og til at anmode om adgang til eller sletning eller portabilitet af dine oplysninger. 

For at fremsætte en anmodning eller en forespørgsel vedrørende dine rettigheder, eller hvis du har spørgsmål i forbindelse med, hvordan Dragsbæk behandler dine personoplysninger, bedes du kontakte Dragsbæk på dragsbaek@dragsbaek.dk. Ved at tilmelde dig konkurrencen accepterer du at være bundet af disse vilkår og betingelser og anerkender behandlingen og opbevaringen af dine personoplysninger som beskrevet i fortrolighedserklæringen.


Generelle betingelser

Kun personer bosat i Danmark kan deltage i konkurrencen.

Dragsbæk forbeholder sig ret til at offentliggøre vindernes navne på Bakkedals Facebook- og Instagramside. Ved tilmelding til og deltagelse i Adventskonkurrencen accepteres denne offentliggørelse.

Præmier udleveres ikke til personer under 18 år, før Dragsbæk modtager samtykke fra vinderens forældre eller værge. Ansatte i Dragsbæk samt medlemmer af deres husstande må ikke deltage i konkurrencen.

Konkurrencen udbydes af Dragsbæk A/S, Simons Bakke 46, 7700 Thisted.

Dragsbæk påtager sig intet ansvar ved trykfejl eller andre fejl ifm. konkurrencen. Dragsbæk forbeholder sig ret til uden varsel at ændre i konkurrencebetingelserne.

Hvis du har spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os på dragsbaek@dragsbaek.dk.

Kontakt Os

Dragsbæk A/S

Simons Bakke 46
7700 Thisted

Tlf. 9792 2744

icon mail    facebook