Indtast den viste kode:

Betaling

Du betaler for T-shirten over Mobilepay til nummeret: 20 40 11 65

Når betalingen er modtaget, sender vi dig en bekræftelsesemail. 


T-shirten sendes med Post Danmark som standardforsendelse. Leveringstiden vil normalt være 7 hverdage for forsendelser i Danmark. Det er dit eget ansvar at afhente pakken på posthuset indenfor den tidsgrænse, som Post Danmark sætter. Det vil typisk være en uge efter, at du har modtaget pakkesedlen fra dem. Hvis Dragsbæk A/S får pakken retur på grund af manglende afhentning, har du mulighed for at få den tilsendt ved at indbetale forsendelsesomkostningerne igen. Dette sker efter aftale med Dragsbæk A/S. Dragsbæk kan ikke tage ansvar for forsinket levering.

Skyskrabere, Pausefisk og andre madder... Fra os i Thy

 

I denne bog har vi lagt vægt på rugbrødsmadderne. De simple firkantede skiver, der hvis de laves rigtigt, smager himmelsk og bringer glæde til høj som lav. Bogen er til alle os, der elsker maden, naturen og den lille pause i hverdagen. Os, der kan trække på smilebåndet af de til tider lidt opskruede trends og tendenser, vi møder i den moderne verden. Det kræver hverken dyrt køkkengrej eller smarte udenlandske begreber at lave god mad. Derimod kræver det råvarer af god kvalitet, indlevelse og en lille smule kærlighed. Tre ting, vi sætter højt i Thy og ikke mindst her hos Bakkedal.

 

Rigtig god fornøjelse.

Christian Munk, Fra os i Thy

 

 

Bogen er 17x24 cm med hard cover og indeholder 56 sider med 19 opskrifter

245kr.

inkl. porto til adresser i Danmark

 

Bestilling

Brug bestillingsformularen i bunden af siden. I øjeblikken kan vi kun tage imod forudbestillinger. Vi forventer at kunne sende bøgerne ud midt i december, så de kan nå frem til jul. Du modtager en mail med betalingsoplysninger, når vi er klar til at sende bøgerne.


Pakken sendes med Post Danmark som standardforsendelse. Leveringstiden kan være op til 7 dage for forsendelser i Danmark. Det er dit eget ansvar at afhente pakken på posthuset indenfor den tidsgrænse, som Post Danmark sætter. Det vil typisk være en uge efter, at du har modtaget pakkesedlen fra dem. Hvis Dragsbæk A/S får pakken retur på grund af manglende afhentning, har du mulighed for at få den tilsendt ved at indbetale forsendelsesomkostningerne igen. Dette sker efter aftale med Dragsbæk A/S. Dragsbæk kan ikke tage ansvar for forsinket levering.