Du kan altid afmelde dig vores nyhedsservice, hvis du ikke længere ønsker at modtage disse emails fra os.

Persondatapolitik

Denne hjemmeside, www.bakkedal.info tilhører:

Dragsbæk A/S
Simons Bakke 46
7700 Thisted
Telefonnummer: 97 92 27 44
Email: dragsbaek@dragsbaek.dk

Sikkerheden ved brug af hjemmesiden er vigtig for Dragsbæk A/S, og vi tager beskyttelsen af dine personoplysninger meget seriøst. Vi ønsker derfor at give dig klarhed over, hvordan vi behandler dine personoplysninger.

Hvilke personoplysninger indsamler vi?
Vi indsamler blandt andet dit navn, emailadresse og andre oplysninger, som du måtte give os i forbindelse med din tilmelding af vores nyhedsbreve, eller når du skriver til os via Hjemmesiden. Derudover indsamler vi oplysninger ved brug af cookies, læs mere om det nedenfor.

Du kan til enhver tid benytte Hjemmesiden uden at afgive personoplysninger, og det er heller ikke påkrævet for at kunne benytte Hjemmesiden.

Hvad bruger vi dine personoplysninger til?
Vi bruger dine personoplysninger til at sende dig nyhedsbreve om Bakkedals sortiment, konkurrencer, opskrifter, step-by-step opskriftsfilm mv., når du har bedt om det. Derudover bruger vi også dine personoplysninger til at besvare dine eventuelle henvendelser og til at forbedre indholdet på Hjemmesiden. Vi kan desuden anvende oplysningerne til andre markedsføringsformål, herunder via sociale medier.  

Hvor lang tid gemmer vi dine oplysninger?
Vi gemmer dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt for at kunne levere den service, som du har bedt om, eller så lang tid som det er påkrævet i henhold til gældende lovgivning.

Brug af cookies
På Hjemmesiden benyttes såkaldte cookies for, at vi kan forbedre effektiviteten af din individuelle brug af Hjemmesiden.

Du kan læse vores cookiepolitik her.

Sikkerhed
Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Ansvarsfraskrivelse og links til andre hjemmesider

Vi tilstræber, at indholdet på Hjemmesiden er ajour, men vi kan ikke garantere, at indholdet er komplet eller fuldstændig korrekt. Vi giver derfor ingen garantier eller erklæringer om nøjagtigheden og pålideligheden eller sikkerhed af nogen art for gyldigheden, kvaliteten, fuldendtheden eller egnetheden af informationerne eller materialet på Hjemmesiden eller om de resultater, der kan opnås ved anvendelse af Hjemmesiden eller materialet/informationerne. Informationer og materiale på Hjemmesiden kan indeholde unøjagtigheder eller trykfejl.

Når du besøger Hjemmesiden, accepterer du, at det er på eget ansvar. Vi har ret til at tilføje, ændre eller slette materiale fra Hjemmesiden på ethvert givent tidspunkt efter eget skøn.

Hjemmesiden kan også indeholde links til tredjemands hjemmesider, som vi ikke har kontrol over. Vi er ikke ansvarlige for tilgængeligheden eller indholdet af disse hjemmesider, og denne persondatapolitik gælder ikke disse sider. Du bør derfor altid tjekke disse siders persondatapolitikker.

Vi tager alle rimelige forholdsregler for at sikre, at Hjemmesiden ikke indeholder virus, orm, trojanske heste eller lignende. Vi kan imidlertid ikke garantere, at Hjemmesiden er fri for sådanne skadelige programmer, som er modtaget fra Hjemmesiden eller via filer, som kan downloades fra Hjemmesiden. Vi kan endvidere heller ikke garantere, at Hjemmesiden er fuldstændigt beskyttet mod hacking eller lignende.

Opdatering, rettelser eller sletning af dine oplysninger
Hvis du på noget tidspunkt ønsker at få oplyst, om og i givet fald hvilke personoplysninger vi opbevarer om dig, er du velkommen til at rette henvendelse til os. Vores kontaktoplysninger står nederst på siden. Du kan ligeledes anmode om adgang til de personlige oplysninger, ligesom du har mulighed for at anmode ændring i eller sletning af dine personoplysninger.

Kontakt
Hvis du har problemer med, spørgsmål eller ideer til Hjemmesiden, er du velkommen til at kontakte os. Se vores kontaktoplysninger nedenfor.

Ændringer af persondatapolitikken
Vi vil fra tid til anden opdatere denne persondatapolitik. Vi vil offentliggøre ændringerne her på siden. Derfor bør du med jævne mellemrum gennemgå de gældende regler, da de træder i kraft i det øjeblik, de bliver gjort offentligt tilgængelige på Hjemmesiden. Nederst på siden, kan du se, hvornår politikken sidst er blevet revideret.

 

Sidst opdateret den 1. september 2017.